Kaas met een voortreffelijke smaak.

 
Kaas voor de groothandel en horeca.

 

Ayal Kaas BV
Ronde Tocht 32
1507 CC Zaandam
The Netherlands

T: +31 75 - 614 7162
F: +31 75 - 614 7163 
E: info@ayalkaas.nl

 

Top Panel

 

Over ons

 

Ayal Kaas B.V. is specialist in gesneden en geraspte kaas. Of het nu in blokken, blokjes, plakjes of geraspt moet zijn, Ayal Kaas B.V. levert de kaas in de gewenste hoeveelheid en netjes verpakt door geheel Europa. Eventueel in uw eigen huisstijl. Met een hoogwaardig, innovatief machinepark en gekwalificeerde medewerkers hanteren we een hoge graad van perfectie wat resulteert in een top kwaliteitsproduct. Ayal Kaas B.V. heeft een ruim assortiment kazen beschikbaar die naar uw wens verwerkt kunnen worden. Wij leveren met succes door heel Europa aan supermarktketens, groothandelsbedrijven en horecazaken.

 

 

Missie

Ayal Kaas B.V. is een respectabel en professioneel kaasverwerkingsbedrijf dat internationaal opereert en haar producten levert aan groothandelsbedrijven, horeca en supermarktketens. Om dit te realiseren streven wij naar de hoogst haalbare kwaliteit, een topservice en maximale flexibiliteit. Zo kunnen onze afnemers maximaal profiteren van een prima product met dito service. Daar staan we voor, daar gaan we voor en daar geloven we in. Onze motto is dan ook "Wij de kwaliteit, u het gemak". Wij willen absoluut de beste keuze voor u zijn. Niet voor niets hebben wij een jaarlijkse groei in onze afzet. Wij hebben dan ook de ambitie om absoluut de beste en betrouwbaarste kaasleverancier van Europa te worden in de private label markt.

 

 

 

cart

Bestellen

Bent u een groothandel of ondernemer? Log in om te bestellen. geen inloggegevens? Vraag het hier aan.

 

gearProductie

Ayal Kaas B.V. heeft een ruim assortiement aan geraspte kaas. Wij kunnen verpakkingen van 150 gram tot 5000.... lees verder

Product slider

Lightbox

Contactgegevens

Ayal Kaas BV

Ronde Tocht 32
1507 CC Zaandam
The Netherlands

T: +31 75 - 614 7162
F: +31 75 - 614 7163 
E: info@ayalkaas.nl